Hærverk på kunstverk utenfor Hålogaland Teater

Natt til lørdag vandaliserte noen en statue utenfor Hålogaland Teater.

VANDALISERT: Statuene utenfor Hålogaland Teater har blitt vandalisert.   Foto: Stein S. Fredriksen

nyheter

– Dette er ren og skjær vandalisme. Det er veldig synd at folk gjør sånt, sier Stein Fredriksen, informasjonsrådgiver på Hålogaland Teater.

Lørdag ettermiddag oppdaget Fredriksen at noen har malt på statuene som står utenfor teateret.

– Det ser veldig stygt ut. Dette er ikke noe morsomt, sier han.

Fredriksen ber nå publikum om hjelp.

– Om noen har sett noe må de si ifra til politiet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter