Går inn for ambulansejetfly i Tromsø

Frps landsmøte har vedtatt resolusjon om ambulansefly til Tromsø.

LUFTAMBULANSE: Ved basen i Tromsø er det Lufttransport AS som har kontrakt.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Fremskrittspartiet har i helgen avholdt landsmøte og søndag vedtok de en resolusjon om et permanent ambulanse jetfly som skal stasjoneres i Tromsø.

Flyet skal også trafikkere Svalbard og bidra til kortere reaksjontid ved ulykker i Barentshavet.

- Vi ber stortingsgruppen se på at faktorer som nasjonal suverenitet, ansvar i Barents og arktis, økt næringsliv til havs og på land, økt trafikk i havområdene, at samt Norges internasjonale ansvar for hele Nordområdet tilsier et permanent ambulanse jetfly skal stasjoneres i Tromsø, skriver fylkespartiet i en pressemelding.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter