Bil står fast midt på brua

En varebil har kjørt seg fast på Sandnessundbrua.

Stansen førte til lange køer både på Tromsø- og Kvaløy-siden. Bildet er tatt i Eidkjosen.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

- Det er en varebil med henger som står fast. Det er nærliggende å tro at det er snakk om en bil med sommerdekk, sier operasjonleder Roy Nagel ved Troms politidistrikt.

Operasjonslederen oppfordrer trafikanter om å både sko seg og kjøre etter forholdene.

- Vi er tydeligvis ikke ferdig med vintersesongen, legger han til.

Ifølge flere tips skapte stansen store trafikale utfordringer. Køen på Kvaløy-siden strakk seg i en periode helt ut til Eidkjosen.

Etter å ha dirigert trafikken i en halvtimes tid, opplyser politiet klokken 07.33 at trafikken igjen flyter som normalt over brua.

Det meldes imidlertid fremdeles om lange køer helt ut mot Eide handel.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter