Dispensasjon for p-plass

nyheter

Fylkesmannen tar ikke klagen over dispensasjon for etablering av parkeringsplass i Risvika til følge. Det betyr at North Utvikling AS kan etablere parkeringsplass fylt med pukk og stein, primært knyttet til driften av Sami Adventure AS.

– Til klagerens anførsler om at tiltaket må vurderes som første trinn for et større aktivitets- og overnattingskompleks, viser Fylkesmannen til at det bare er gitt tillatelse til foreliggende dispensasjonssøknad.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter