Fylkesrådslederen sykemeldt

Fylkesrådsleder, Cecilie Myrseth (Ap), er sykemeldt etter en operasjon.

MÅ HOLDE SEG I RO: Cecilie Myrseth meddelte mandag på sin Facebook-konto at hun er sykemeldt i to uker.  Foto: Lars Åke Andersen

nyheter

Det skriver Myrseth på sin Facebook-konto.

– Heldigvis blir jeg frisk, men jeg må holde meg i ro i de neste to ukene, skriver hun.

iTromsø har forsøkt å komme i kontakt med Myrseth, men har ikke lykkes. Politisk rådgiver, Robert Greiner, forklarer at det er snakk om et øreinngrep.

– Det går bra med henne, og hun gleder seg allerede til å begynne å jobbe, sier Greiner til iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter