Slik har østlendingene det i dag

Nå har bordet snudd.
nyheter

De siste ukene har Tromsø slitt med grå skyer, regn og sludd, mens nordmenn sørpå har kunnet mesket seg med sol og badetemperaturer.

Nå ser det endelig ut til at det har snudd.

For i Tromsø kunne man våkne opp til strålende sol og badetemperaturer. Slik ser det også ut til at det kommer til å vare ut uken.

Du lurer kanskje på hvordan det går med dem i Sør? Vel, det er bare å se i bildet over.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter