Her er det nye fylkesrådet

Det nye fylkesrådet er nå konstituert - og som tidligere annonsert er det Arbeiderpartiets Willy Ørnebakk som skal være øverste leder.
nyheter

- Det er en stor glede for meg å kunne presentere ett nytt fylkesråd, hvor vi viderefører det gode samarbeidet mellom AP, Sp, Venstre og KrF. Og så får vi inn to nye personer, som jeg vet vil bidra til å prege fylkesrådets politiske arbeid på en sterk og positiv måte, sier Ørnebakk i en pressemelding.

Det nye fylkesrådet ser slik ut:

* Fylkesrådsleder Willy Ørnebakk, Ap

* Fylkesråd for samferdsel og miljø, fylkesrådets nestleder: Ivar B. Prestbakmo, Sp

* Fylkesråd for kultur og næring: Sigrid Ina Simonsen, Ap

* Fylkesråd for utdanning: Roar Sollied, Venstre

* Fylkesråd for plan og økonomi: Ane-Marthe Aasen, KrF

Fylkesrådets nye politiske platform vil bli presentert senere i dag fredag i fylkestinget.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter