Nå kommer Norges største kjede av sitt slag til Tromsø

Jekta Storsenter får en flunkende ny butikk etter sommerferien når Skin Fuel Empire Tattoo & Piercing slår opp dørene.

TATOVERINSSJAPPE: Skin Fuel Empire Tattoo & Piercing etablerer seg nå i Tromsø. 

nyheter

Det opplyser senterleder Laila Myrvang til iTromsø.

- De flytter inn vis-à-vis Til Bords i første etasje, forteller hun.

Tatoveringssjappa er en del av den største kjeden av sitt slag i Norge, forteller hun videre.

- Vi gleder oss, det vil være med på å gi Jekta en bra butikkmiks, og erfaringene fra andre deler av landet der Skin Fuel Empire har butikker er veldig gode, sier Myrvang.

Kontrollerte forhold

Daglig leder i Skin Fuel Empire, Jan Rudi Bendiksen, forteller at det vil være i alt fire ansatte som skal drive butikken i Tromsø.

- Det vil være to tatovører, en piercer og en daglig leder. Derssuten så kommer vi til å ha gjesteartister fra Norge og resten av verden med jevne mellomrom som kommer innom, sier han.

 

På de fire studioene som allerede er i drift er det cirka 20 tatovører alt som alt.

Ifølge Bendiksen er det helt naturlig at man nå etablerer tatoveringssjapper på kjøpesenter.

- Tidligere var tatoveringer litt uglesett og de ble gjerne utført i bakgater. Nå har "alle" tatoveringer - leger, advokater og fotballspillere, og ikke bare halvkriminelle, sier han med en latter.

Tilgjengelighet

Og når flere vil ha blekk og stål på kroppen så er det naturlig at studioene kommer dig folk ferdes.

- Det er helt enkelt tilgjengelighet for kundene det er snakk om, sier Bendiksen.

VESTLANDET: Skin Fuel Empire har flere studioer på Vestlandet. 

 

Laila Myrvang sier at en tatoveringssjappe på et kjøpesenter er bra for både senteret og kundene.

- Det ligger i tiden, så vi lytter til hva kundene etterspør. Samtidig blir det tatovering og piercing under ordnede forhold - med aldergrenser og god kontroll, sier hun.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter