Nå kan du ikke parkere her lenger

Denne og neste uke stenges parkeringsplassen grunnet sprengningsarbeid.

  Foto: Geir Bakkevoll

nyheter

I august blir det nesten dobbelt så mange parkeringsplasser for deg som vil sette bilen i Eidkjosen og ta bussen videre inn til byen.

For at det skal skje må Statens vegvesen sprenge i området, og parkeringsplassen i Eidkjosen blir stengt fra og med tidlig tirsdag og ut neste uke.

- Parkeringsplassen er populær. Den er så populær at vi utvider den, og så populær at vi vet det blir en ulempe for noen at de ikke kan parkere der de neste dagene. Vi håper likevel at alle opplever at det er verdt det, når den nye parkeringsplassen står ferdig etter sommeren, sier Veronica Wiik i Statens vegvesen i en pressemelding.

I forbindelse med sprengingene kan også bussholdeplassen bli stengt noen få minutter. Busstrafikken fra Eidkjosen vil likevel gå som normalt også de neste ukene, om enn med noen små forsinkelser på enkelte avganger.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter