Strandet på Flesland: – Det begynner å bli litt parodisk

Svein Arne Pettersen og hans reisefølge blir mest sannsynlig ett døgn forsinket etter PC-trøbbel på Flesland.

KAOS: Lange køer møtte passasjerene som skulle reise fra Flesland mandag morgen.  Foto: Privat

Svein Arne Pettersen (midten) og hans reisefølge kommer ikke til Tromsø før mandags kveld.  Foto: Privat

nyheter

Svein Arne Pettersen og hans reisefølge på åtte fikk først flyet sitt kansellert søndag kveld. Mandag morgen slo en PC ut i sikkerhetskontrollen på Flesland.

– Vi ble ombooket og sendt på hotell søndag. Da vi ankom flyplassen i dag tidlig, slo en PC ut på sikkerhetskontrollen, hvor de stengte hele flyplassen, sier Pettersen på telefon fra Bergen.

Politiet opplyser til NRK at det ikke var noen ytre tegn på noen bombe, men at PC-en inneholdt noen stoffer som ga utslag på skanningen. Flere avganger ble innstilt mandag morgen. Det var en utenlandsk passasjer som hadde med en PC som gjorde utslag på maskinen som avslører bomber.

Den første meldingen om funnet kom ved 6.40-tiden mandag. Sikkerhetskontrollen ble åpnet igjen klokken 8.24, melder Bergens Tidende.

Han forteller at de nå er booket til et fly som skal være fremme i Tromsø mandag kveld.

– Det er kaos her nede, men vi regner med det går bra. Vi skal ikke fly før senere, og venter litt med å stille oss i kø. Nå er køen helt umenneskelig her, sier Pettersen.

Han beskriver situasjonen på Flesland i dag tidlig som udramatisk, hvor passasjerer ble anmodet til å gå ut av flyplassen.

– Vi tar det med godt humør, men det begynner å bli litt parodisk.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter