Ber om innspill til Miljømillionen

290.000 kroner står igjen etter tildelingsrunden fra årets miljømillion.

MILJØMILLIONEN: Tromsø kommune har fortsatt 290.000 kroner å dele ut. Foto: Jon Terje Eiterå  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Tromsø kommune opplyser på sin hjemmeside at det blir en ekstra søknadsrunde med søknadsfrist 15. juli 2017.

Det er frivillige lag, foreninger eller bedrifter som har en sterk miljøprofil som kan søke om støtte.

Kommunen opplyser at dem som søker må ha ett eller flere av disse elementene på plass: Redusert behov for motorisert transport, redusert forbruk og økt gjenbruk, redusert energiforbruk og klimatilpasningstiltak.

Er din bedrift aktuell, eller kanskje du kjenner til andre foreninger som fortjener tilskudd? Forslag kan sendes til Tromsø kommune.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter