Maks uflaks for Anni

– Tenna passer ikke sammen og det er vondt å prate

Skal opereres på UNN i løpet av dagen.
nyheter

Anni Skogman (Frp) hadde maks uflaks etter et ublidt møte med en steinvegg hjemme hos noen venner i Harstad tirsdag.

- Jeg har tryna, det er ikke verre enn det. Det er ikke godt. Tenna passer ikke sammen og det er vondt å prate, så nå ligger jeg bare her på sykehuset og venter på en operasjon, sier Skogman til iTromsø, og fortsetter:

- Jeg og beina mine er ikke venner i utgangspunktet, og jeg prøvde å ta meg for, men falt med ansiktet først i veggen. Jeg må ha ramla tungt og har sår her og der, og vondt i hendene, men det er bare bagateller. Ansiktet tok nesten hele støyten.

Vil snart tilbake

Skogman er nå 80 prosent sykemeldt i to uker men håper å få fikset kjeven snart og stille på stand for Frp i helgen.

- Jeg må nesten bare se hva som skjer videre, men jeg har planer om å stå på stand for Frp i helgen og stille i formannskapet neste tirsdag, sier Skogman.