Maks uflaks for Anni

– Tenna passer ikke sammen og det er vondt å prate

Skal opereres på UNN i løpet av dagen.
nyheter

Anni Skogman (Frp) hadde maks uflaks etter et ublidt møte med en steinvegg hjemme hos noen venner i Harstad tirsdag.

- Jeg har tryna, det er ikke verre enn det. Det er ikke godt. Tenna passer ikke sammen og det er vondt å prate, så nå ligger jeg bare her på sykehuset og venter på en operasjon, sier Skogman til iTromsø, og fortsetter:

- Jeg og beina mine er ikke venner i utgangspunktet, og jeg prøvde å ta meg for, men falt med ansiktet først i veggen. Jeg må ha ramla tungt og har sår her og der, og vondt i hendene, men det er bare bagateller. Ansiktet tok nesten hele støyten.

Vil snart tilbake

Skogman er nå 80 prosent sykemeldt i to uker men håper å få fikset kjeven snart og stille på stand for Frp i helgen.

- Jeg må nesten bare se hva som skjer videre, men jeg har planer om å stå på stand for Frp i helgen og stille i formannskapet neste tirsdag, sier Skogman.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter