Sentral vei på fastlandet stenges tirsdag

Grunnet gravearbeid blir deler av Solstrandvegen på fastlandet stengt i en periode fram til i høst.

Stenges: Solstrandvegen ligger parallelt med europavei E8. Deler av den stenges i perioden 27. juni til 21. oktober. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

I perioden 27. juni til 21. oktober skal deler av Solstrandvegen stenges. Veien strekker seg fra Tromsdalen og utover mot Berg, og det er strekningen mellom husnummer 430 til 527 som vil være stengt. Dette skriver Tromsø kommune på sine hjemmesider.

Gravearbeid

Veien skal holde stengt fordi det skal legges nye vann- og avløpsledninger, kummer, el-kabel og gatelys. Hele veibanen skal derfor graves opp.

– Det vil bli graving i hele veibanen og det kan bli vanskelig å kjøre til eiendom. Det skal så godt som mulig tilrettelegges for dem som bor i området, melder kommunens hjemmeside.

Kommunen melder også at gåing og sykling på veien blir problematisk.

Varslet

– Renovasjon er varslet og innsamling vil foregå ved at man setter dunker på anvist plass, melder de.

Posten og Brann og redning har egne løsninger.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter