Går fra lederstilling i Polaria til dette selskapet

Geir Stokke, daglig leder i Polaria, slutter i jobben til fordel for Filmverftet.

BYTTER JOBB: Geir Stokke går fra Polaria til Filmverftet. Foto: Ida Ramberg  Foto: Ida Ramberg

nyheter

Stokke har jobbet i Polaria siden 2009.

– Det stemmer at han skal slutte. Han har vært fantastisk som daglig leder i Polaria, forteller Hilde Elisabeth Sjurelv, styreleder i Polaria.

Hun mener Stokke har vært en vital person i Polarias utvikling.

– Geir har betydd alt for det Polaria som vi ser i dag. Han har vært med på både å konsolidere og utvikle Polaria i de årene hvor han har vært daglig leder. Han har satt Polaria på kartet både lokalt, regionalt, nasjonalt, og ikke minst internasjonalt. Han har virkelig klart å skape et unikt produkt sammen med de medarbeiderne som vi har.

LES OGSÅ: Polaria går mot nok et kjempeår (for abonnenter)

Slutter i høst

Stokke kommer til å jobbe som daglig leder i Polaria ut september.

– Nå må vi ut og lete etter en ny daglig leder for Tromsøs kuleste og beste opplevelse, sier Sjurelv.

– Pekte seg skarpt ut

Stokke var bare én av mange som hadde søkt på daglig lederstillingen i Filmverftet.

– Sånn sett var det en veldig hyggelig oppgave for oss å utføre ansettelsesprosessen, men Geir hadde spesialiteter som pekte seg skarpt ut, forteller Ole Rasmus Øvretveit, styreleder i Filmverftet.

– Han har god erfaring med kultur-, reiselivsopplevelses- og klyngenæring, har generelt en god CV, og har tidligere ledet store prosesser, som gjorde at det virket naturlig for oss å velge ham. Kompetansen hans vil bli gull verdt for oss.

LES OGSÅ: Premièreklar med film om sin avdøde søster

– Nytt giv

Øvretveit føler seg trygg på at de valgte Stokke.

– Vi er glade for at han søkte og takket ja til stillingen. Han kommer til å gi nytt giv for Filmverftet.

Stokke kommer til å ta over stillingen som Kari Helene Skog tidligere hadde i Filmverftet.

– Jeg er meget takknemlig for den jobben Kari har gjort i Filmverftet. Hun har gjort en kjempejobb, sier styrelederen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter