Slik blir Bukta-været

Været neste uke ser ikke så lovende ut, men under Buktafestivalen snur det.

SOL: Det blir sol og oppmot 20 grader under Buktafestivalen. Foto: Trond Tomassen. 

nyheter

I morgen kommer regnet, og det vil vare.

– Det ser ut til at vi får regn i morgen ettermiddag. Hele værbildet neste uke preges av nedbør og ikke altfor høye temperaturer rundt ti grader, sier meterologikonsulent, Rune Skoglund, ved Vervarslinga.

Han lover likevel greit vær i morgen før det begynner å regne, men når Buktafestivalen starter torsdag ser været ut til å bedre seg.

– Siste del av torsdag vil regnet gi seg og temperaturen stige. Neste helg vil det bli sol og høye temperaturer. Det er litt tidlig å si, men det kan fort bli 20 grader på lørdag, sier Skoglund.

Så da er det bare å finne fram paraply og langstøvler og glede seg til torsdag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter