Derfor måtte Christer Johnsgård gjøre eksklusiv standup

Under sitt utdrikningslag ble Christer Johnsgård utfordret til å gjøre standup på Cafe Sånn.

KOMIKER: Christer Johnsgård prøvde seg som standup komiker. Med blandet hell. Foto: Martin Lægland  Foto: Martin Lægland

nyheter

Johnsgård gifter seg 7. oktober, og hadde i den anledning utdrikningslag hvor han ble utfordret av vennene til å holde standup på Cafe Sånn, lørdag ettermiddag.

Peronslige historier

Med minimal forberedelse tok han det på strak arm.

– Jeg fikk en halvtime på å forberede 15 minutter med standup.

Både utdrikningslaget og tilfeldige gjester på Sånn fikk høre mer eller mindre morsomme historier fra «Kråkas» mislykkede auditioner og besøk hos TV2, hans enda mer mislykkede seksuelle debut og andre historier.

– Jeg har fått ny respekt for stand-up-komikere, og skal aldri mer si «det der kunne jeg gjort lett» når jeg ser på standup, sier Johnsgård etter seansen var over.

– Det var et kravstort publikum. Jeg måtte moderere meg litt med tanke på de pårørende i historiene jeg fortalte, som noen også sitter i publikum, sier han.

LES OGSÅ: Ett år etter eliteseriedebuten spiller Christer (30) på nivå fem

Terningkast to

Multitalentet kjent fra både TIL og barne-TV er ikke nådig sin egen innsats.

– Hvis jeg må trille terningkast på dette, så blir det terningkast to, sier han.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter