Søker om støtte til tidligere straffedømte

Stiftelsen Wayback Tromsø søker om støtte til aktivitetshus for tidligere straffedømte fra Troms fylkeskommune.

VEIEN TILBAKE: Stiftelsen Wayback Tromsø jobber for at tidligere straffedømte kan leve et liv uten kriminalitet og rusmisbruk. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Stiftelsen Wayback Tromsø, som hjelper tidligere straffedømt til å leve et liv uten kriminalitet og rus, søker Troms fylkeskommune om støtte til aktivitetshus.

Etter at stiftelsen kjøpte Åsland Brygger har det vært jobbet med å restaurere den gamle brygga som skal fungere som aktivitetshus. Gjennom bistand fra private, frivillige og Wayback-medlemmer er 2/3 av brygga restaurert.

Nå håper stiftelsen på 850.000 kroner fra fylkeskommunen for å ferdigstille arbeidene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter