Deler av Kvaløya uten strøm

Troms Kraft sliter med feil på høyspentnettet.
nyheter

Deler av Kvaløya i området fra Finnvik til Skarsfjord er uten strøm i morgentimene torsdag.

På Facebook opplyser Troms Kraft Nett at de har feil på høyspentnettet i området, og at de foretar seksjonering for å få kunder inn fortløpende.

- Vi har ikke lokalisert feilen per nå, men våre montører er ute. Vi håper at samtlige kunder skal få strømmen tilbake klokka 09.30, opplyser de på Facebook.

Rundt klokka 08.45 kunne Troms Kraft melde at feilen var funnet.

- Våre montører er igang med feilretting. Vi regner med at alle kunder skal ha strømmen tilbake klokka 10.00.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter