Torsdag stenger brua

Tromsøbrua vil i dagene fremover være stengt på natterstid.

STENGT: Tromsøbrua vil i dagene fremover være stengt på natterstid.   Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Brua vil holde stengt på natterstid på grunn av veiarbeid, det skriver veivesenet på sine nettsider.

I periodene brua holder stengt for trafikk vil rutebuss ledes over brua. Det vil også være mulig å gå og sykle over brua i periodene den er stengt.

Torsdag 7. september: stengt fra kl. 22.00 til 06.00 neste dag.

Fredag 8. september: stengt fra kl. 20.00 til 08.00 neste dag.

Lørdag 9. september: stengt fra kl. 18.00 til 06.00 neste dag. 

Søndag 10. september: stengt fra kl. 22.00 til 06.00 neste dag.

Statens vegvesen gjør folk oppmerksom på at fotgjengere og syklister kan fortsatt bruke brua når den er stengt. Rutebusser vil bli ledet over alle dagene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter