Barn i ekstase over å få kjøre avfallsbil

Remiks miljøpark arrangerte lørdag åpen dag, hvor hundrevis av barn og voksne kom og lærte om avfallsanlegget.

FAMILIETUR: Tonje Vinje (29) og Håkon Tollefsen (30) tok med seg barna Toke Tollefsen (6) og Tage Tollefsen (3) på åpen dag hos Remiks. Foto: Martin Lægland  Foto: Martin Lægland

nyheter

– Det artigste var å kjøre søppelbil, sier Tage Tollefsen (3), og får støtte av storebror Toke Tollefsen (6).

Barna sto i lang kø for å få sitte på de nyvaskede renovasjonsbilene som kjørte rundt på området.

Bruktmarked

Det ble også arrangert bruktmarked der barn solgte leker de har laget, eller ikke selv bruker.

FORNØYD: Administrerende direktør Bård Jørgensen er fornøyd med den åpne dagen.  Foto: Martin Lægland

 

– Jeg har kjøpt en spiderman-figur, sier Tage, mens Toke forteller at han har kjøpt fotballklær.

Administrerende direktør i Remiks, Bård Jørgensen, mener dagen er en kjempesuksess.

– Vi gjør dette annethvert år, fordi vi er en samfunnsengasjert bedrift, som også har et samfunnsansvar. Denne dagen handler om informasjon og kommunikasjon med folk, sier han.

Disiplinerende

Dagen er i stor grad rettet mot barn.

VERKSTED: Theodor Hindberg (1) leker i et av verkstedene på den åpne dagen.  Foto: Martin Lægland

 

– Når barn kommer, så kommer foreldre og voksne også. I tillegg er det bra for barn å lære om avfall, noe alle forholder seg til gjennom hele livet. Samtidig så vet vi at barn kan ha en disiplinerende rolle ovenfor sine foreldre, sier Jørgensen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter