Feirer flyttingen av Samisk språksenter med åpen dag

I forbindelse med at Samisk språksenter – Gáisi er flyttet til Skansen, holdes det en markering med åpen dag.

1000-årssted: Tromsøs 1000-årssted Skansen vil få en sentral rolle fremover i forbindelse med «årshjul»-aktivitetene fremover.  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Førstkommende lørdag er det åpen dag på Skansen, hvor det på ettermiddagen blir samisk marked med utstilling og salg av produkter, og kafé.

Om kvelden blir det utekonsert på Skansen med artistene Thomas Marainen (Sverige), Inger Karoline Gaup (Kautokeino), Lars Ante Kuhmunen (Sverige) og Piera Jovnna Somby band (Karasjok og Tromsø).

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter