Høyre-Kent: – Vi har fått tillit til fire nye år

Kent Gudmundsen takker velgerne for fornyet tillit til Høyre.

SEIER: Stortingsrepresentant Kent Gudmundsen (H) og Høyres valgkampgeneral i Nord-Norge, Vanja Terentieff feirer valgresultatet. Foto: Håkon Steinmo 

nyheter

94,3 prosent av stemmene i årets stortingsvalg er talt opp og Høyre, Frp, Venstre og KrF har sammen flertall for en ny borgerlig regjering.

I Troms er Høyres gjenvalgte stortingsrepresentant, Kent Gudmundsen, strålende fornøyd med valget.

– Jeg er utrolig glad for at vi har dratt dette i land, og at vi skriver historie. Fire nye år er bra for å levere enda bedre resultater. Jeg vil rette en stor takk til alle som har som har stemt Høyre i årets valg, og som har gitt oss tillit til fire nye år.

Takker for valget

Gudmundsen retter også en hilsen til sine konkurrenter i Arbeiderpartiet.

– Jeg vil takke Arbeiderpartiet for en intensiv og fair valgkamp. I politikken finnes det oppturer og nedturer, og jeg vil ønske dem lykke til i opposisjonstilværelsen. Så ser jeg fram til konstruktive debatter, og samarbeid der det er mulig å finne løsninger sammen, i store viktige spørsmål for landet og landsdelen.

– Et folkeparti

Stortingsrepresentanten sier at det fremover skal handle om politikk.

– Vi skal fortsette å satse på utdanning, sikre barna våre en god start på livet, og si ja til de mulighetene som finnes i nord. Høyre har vist at vi er et folkeparti, og for fire år siden gikk vi til valg på nye ideer og bedre løsninger. Det har vi vist at vi har levert, sier han.