Helse Nord utsetter PCI-saken igjen

Ifølge Helse Nord-direktør Lars Vorland trenger han mer tid på å behandle saken.

UTSETTER: Lars Vorland har sammen med Helse Nord-styret blitt enig om å utsette behandlingen av PCI-saken igjen.  Foto: Marius Hansen/ Helse Nord (innfelt bilde)

nyheter

Det skriver NRK Troms på sine nettsider.

Vorland vil fremme saken for styret i slutten av oktober.

- Saken er kompleks, med mange interesser, sier direktøren.

LES OGSÅ: Utsetter behandlingen av PCI-saken nok en gang

Da han i februar innstilte på at Bodø skulle få bygge PCI-senteret, et spesialisttilbud for hjertepasienter, ble saken utsatt grunnet kraftige protester fra Tromsø.

LES OGSÅ: Hjertesyke Heitmann kalles hjerteløs for å kjempe mot PCI-senter i Bodø (For abonnneter)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter