Entreprenør skal ha gravd over vannledning: Flere hus uten vann

En entreprenør skal har vært uheldig og gravd over en vannledning på Kvaløya. Kommunen jobber nå med å få tilbake vannet til de berørte husstandene.
nyheter

Tord Bentzen ved vann og avløp i kommunen forteller til iTromsø at de foreløpig ikke har full oversikt over hvor mange husstander som er berørt.

- Det er i hvert fall husstander i Niseveien og Østerveien som er berørt. Vi har skrudd av vannet og jobber med å pumpe opp nå, sier Bentzen til iTromsø.

Kommunen har også satt opp en vanntank i krysset mellom Niseveien og Blåselveien slik at folk får mulighet til å hente vann.

Oppdatering:

Bentzen kan ved 22-tiden fortelle at entreprenøren som har gravd over ledningen er i gang med å reparere den igjen.

- Vi forventer at de skal være ferdig med arbeidet i løpet av kvelden eller natta. Vi håper i hvert fall de rammede husstandene skal ha fått vannet tilbake i morgen tidlig.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter