Matlaging ved barnehage førte til full utrykning

Både barn og voksne måtte torsdag formiddag evakueres etter et matlagingsuhell ved Workinnmarka barnehage.

BRANNUTRYKNING: Torsdag fikk Workinnmarka barnehage besøk av Tromsø brann og redning. Foto: iTromsø-tipser 

nyheter

Tromsø brann og redning rykket torsdag formiddag ut til Workinnmarka skole etter melding om brann.

- Det viste seg imidlertid at det dreide seg om et uhell under matlaging. Det var ikke rare greiene, sier Christian Andreassen ved 110-sentralen.

Likevel måtte både barn og voksne i barnehagen pent se seg nødt til å vente utenfor mens brannvesenet sikret stedet.

- Nå er alt som det skal og vi er på tur inn igjen, sier Andreassen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter