I kveld stenger disse tunnelene

To tunneler stenges i kveld på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Langnestunnelen stenges mandag kveld.   Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Langnestunnelen, på strekningen til Giæverbukta blir stengt fra klokken 21.00 i kveld. Tunnelen åpner igjen klokken 06.00 i morgen tidlig.

Dette gjelder også Sentrumstangenten, som vil holde stengt i samme tidsperiode.

Klokken 23.00 tirsdag kveld stenges Tromsøysundtunnelen. Tunnelen åpner igjen klokken 05.00 natt til onsdag.

Tromsøysundtunnelen vil være stengt om natten frem til morgenen 2. oktober.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter