Joker-kandidat fra Tromsø vant 2,2 millioner kroner

En mann fra Tromsø ble lørdag kveld et par millioner kroner rikere.
nyheter

- Jøss, jeg har aldri vært millionær før, så dette blir spennende, sa Tromsø-mannen da han fikk beskjeden om at han var kveldens Joker-kandidat.

LES OGSÅ: Kvinne ble Superlotto-millionær

Tross spenningen, turte ikke mannen være med TV-sendingen lørdag. Han lot heller Norsk Tippings datamaskin, Embla, ta valgene for seg.

Og det angrer han nok ikke på.

Før tallene kom på skjermen, hadde mannen sikret seg en inngangssum på 442.000 kroner. På det tredje tallet dukket jokeren opp. Dermed fikk han full pott på 2.212.000 kroner.

- Jeg har alltid drømt om å få denne telefonen fra Hamar, forteller mannen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter