Snart kan du fly direkte til denne storbyen

Flyselskapet Wizzair starter i desember en direkterute fra Tromsø lufthavn til Gdansk.

Gdansk, Polen.  Foto: Foto: Marianne Løvland / NTB scanpix

nyheter

Flygingen vil ha tre avganger i uka.

Jasper Spruit, direktør Trafikkutvikling i Avinor mener det er flere fordeler med den nye ruten.

– Dette vil bidra til innkommende turisme samt gi de lokale en god mulighet til å oppleve den nordlige delen av Polen, sier Jasper Spruit

NYE AVGANGER: Tre avganger i uka vil snart binde Tromsø og Gdansk.  Foto: Wizzair

Gabor Vasarhelyi hos Wizz Air er sikker på at tromsøværinger vil like det nye tilbudet.

– Wizz Air forbinder nå Tromsø med Gdansk, og vi er sikre på at norske kunder vil glede seg over å besøke denne vakre byen på den baltiske kysten av Polen.


Vil du benytte deg av tilbudet?
Du må velge et alternativ
 

– Det er gledelig å kunne tilby våre reisende en helårig direkterute utenfor Norden. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både fritids- og forretningsreisende, skriver komersiell leder ved Tromsø Lufthavn, Mona Ringstrand, i en pressemelding.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter