Kvinne i 30-årene dømt for jakketyveri i heroinrus

nyheter

I løpet av en uke våren 2016 stjal kvinnen tre jakker til en samlet verdi på 5.198 kroner fra butikken Sport og Fritid på Jekta. Da hun ble avslørt av de butikkansatte, ble det også funnet 3,74 gram heroin i vesken til kvinnen.

Kvinnen erkjente straffskyld i retten, men forklarte at hun ikke husket helt klart hva som hadde skjedd fordi hun var ruset. Hun forklarte også at hun tok jakkene for å bytte dem mot heroin.

Retten fant det formildende at hun i dag er rusfri og har planer om å fortsette å være det, og dømte henne til 15 dager betinget fengsel samt en bot på 3.000 kroner.

Saksomkostninger er ikke påsatt og idømmes ikke.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter