Moods of Norway er konkurs

Onsdag ettermiddag meldte styret til kleskjeden at både Moods of Norway og Moods Wholesale AS har meldt frivillig oppbud.

GODT OPPMØTE: Nesten hundre mennesker hadde møtt opp til åpningen i 2012.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Det skriver E24.

Kleskjeden har i lang tid slitt med dårlig lønnsomhet. De har tapt 76 millioner kroner over en treårsperiode og har hatt et verdifall på 92,5 prosent skriver NTB.

- Vi venter på å få vite hva som skal skje videre med butikken, vi har ikke fått mer informasjon enn det som er meldt i en pressemelding, sier butikksjef Jenny Åkerman til iTromsø.

Negativ utikling

Årsaken til konkursen er vedvarende dårlige resultater.

Regnskapet per august 2017 viser en fortsatt negativ utvikling, melder selskapet selv i en pressemelding.

Butikk i Storgata

I 2012 åpnet Moods of Norway sin nordligste butikk, i Storgata i Tromsø. Der har butikken vært fram til i dag.

- Det kom som et sjokk på oss, det har ikke sunket helt inn hos oss som jobber i butikken ennå, sier Åkerman.

Gründer Simen Stålnacke sier i en kommentar at dagens konkurs er veldig trist.

GRÜNDER: Simen Stålnacke (til venstre) sier at konkursen i Moods of Norway er svært trist. Bildet er fra da han var til stede på åpningen av Tromsø-butikken.  Foto: Ronald Johansen

 

"Utrolig trist"

- Dette er en utrolig trist dag for alle i Moods of Norway. Gründerne og styret vil takke alle våre ansatte for den utrolig gode jobben de har gjort i en så turbulent tid, sier han.

Ifølge Åkerman har de ansatte prøvd å håndtere konkursen etter beste evne.

- Jeg har selv ikke vært på jobb i dag, men de andre ansatte har vært på arbeid som vanlig. Vi har hatt butikken åpen og ikke gjort noe spesielt med tanke på konkursen, sier hun.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter