Brukte gaffeltruck for å bryte seg inn

Politiet etterforsker et innbrudd i et firma på Skattøra der tyvene har brukt en gaffeltruck for å bryte opp ytterportene.

INNBRUDD: Politiet har startet etterforskning av et innbrudd på Skattøra der tyvene har brukt en gaffeltruck for å komme seg inn.  Foto: Tore Skadal

nyheter

Det forteller operasjonsleder Karl Erik Thomassen til iTromsø.

– Vi fikk melding om innbruddet via et vaktselskap ved tretiden natt til søndag. Da vi kom dit oppdaget vi at ytterporten var brutt opp, forteller han.

Brukt gaffeltruck

Porten viste seg å ha blitt åpnet med hjelp av en gaffeltruck.

– Da patruljen kom til stedet så hadde tyvene allerede forduftet, sier Thomassen.

Det er ennå ikke klarlagt hva som er stjålet i forbindelse med innbruddet, eller hvor stor verdi det eventuelt har.

Operasjonslederen sier at det er gjennomført tekniske undersøkelser av åstedet.

Søkt etter DNA-spor

– Vi har gjennomført sporsikring på plassen, blant annet med tanke på DNA-spor, sier Thomassen.

Saken vil bli etterforsket videre etter helga, opplyser Thomassen til slutt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter