Tromsømann tatt for besittelse av narkotika i Tyrkia

En mann i 40-årene er arrestert i Tyrkia.
nyheter

Politiinspektør Yngve Morvoll forteller til Nordlys at politiet ikke har fått noe informasjon om arrestasjonen.

- Jeg kan bekrefte at det er en tromsømann i 40-årene som er tatt med narkotika. Vi har ikke mottatt noen anmodning fra tyrkiske myndigheter, og har ikke fått informasjon rundt arrestasjonen, sier Myrvoll.

Mannen er ifølge politiet tidligere straffedømt.

Utenriksdepartementet har bekreftet arrestasjonen.

- Utenriksdepartementet er kjent med at en nordmann skal være arrestert i Tyrkia. Ambassaden i Ankara vil følge opp saken i henhold til retningslinjer for konsulær bistand til nordmenn i utlandet, skriver Astrid Sehl, pressetalsperson i UD til Nordlys onsdag ettermiddag.

Pågripelsen skal ha skjedd i Alanya-området.

Det var Nordlys som først omtalte saken.