Borettslaget frykter for nye boligplaner

Borettslaget mener bomiljøet i nabolaget blir utrivelig når de nye blokkene settes opp.

Illustrasjon. Foto: Berit Roald / NTB scanpix 

nyheter

Hans og Grete borettslag på Storelva er i sine merknader bekymret for de nye boligplanene i nabolaget, spesielt byggehøyden på tre etasjer foran eksisterende boliger med to etasjer.

– Vi stiller oss også spørrende til om en slik «oppstramming» av området og relativt ekstremt tett bebyggelse virkelig vil gi et godt bomiljø for noen? Vi er redde for at man skaper et utrivelig miljø både for eksisterende innbyggere og for de nye som vil måtte bo såpass tett.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter