Krasjet i stjålet bil og stakk av fra stedet

Mannen er dømt til fem måneders fengsel for flere overtredelser av straffeloven, veitrafikkloven og legemiddelloven.
nyheter

En mann i 40-årene er dømt i Nord-Troms tingrett for blant annet å ha kjørt en bil med falskt registreringsnummer, uten gyldig førerkort.

Da han kjørte bilen skal han ha kjørt inn i en annen bil, for så å stikke av fra stedet uten å si fra til eller gi kontaktopplysninger til eieren av den andre bilen.

Mannen er også dømt på flere punkter for tyveri, blant annet for å ha stjålet en bil, som han skal ha kjørt fra Kroken til Tromsøya for et år siden.

Ved en senere anledning skal mannen ha kjørt en bil som er stjålet enten av ham selv eller andre.

I tillegg er han dømt for å ha stjålet flere ting i løpet av en lengre tidsperiode, til mindre verdier.

Mannen er også dømt for å ha vært i besittelse av 3,5 gram hasj.

Han har for disse overtredelsene fått en dom på fem måneders fengsel.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter