Forsvarer seg mot fasade-kritikken fra kommunen

nyheter

Totalrenovering har svart etter at kommunen stilte spørsmål ved fasadearbeidene på Storgata 93A, hvor det går fram at utformingen er i henhold til godkjente løsninger.

– Fasaden er ikke ferdigstilt og skal utføres slik beskrevet i søknad. Det pågår fortsatt arbeid med renovering av Storgata 93A, og fasaden vil ikke bli ferdigstilt før alle detaljer og balkongen er montert, skriver Totalrenovering, og legger til at avvik vil fremkomme i en eventuell endringssøknad.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter