I natt regnet det mer enn i hele september

Det var en våt natt i Tromsø.

VÅTT: Det ble målt 17,5 millimeter nedbør på 12 timer. Dette er mer nedbør enn hva som har kommet i hele september og oktober. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Som kjent, ble september måned historisk i Tromsø hvor to værrekorder ble satt. September 2017 ble det nemlig kun målt fem millimeter nedbør. Så lite nedbør er aldri blitt registrert i september måned siden Meteorologisk institutt startet målingene i kommunen i 1920. Det har heller aldri blitt målt flere soltimer i Tromsø i september.

Med andre ord har vi lagt bak oss en svært fin høst, men nå har virkelig høstværet gjort sitt inntog.

Natt til tirsdag regnet det mer enn i hele september og oktober, opplyser Meteorologene på Twitter. Det ble målt 17,5 millimeter nedbør på 12 timer ved Vervarslinga for Nord-Norge.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter