Dette vil fylkestinget i Troms at det nye fylket skal hete

Fylkestinget i Troms har samlet seg om et navn for den nye regionen i nord mot fem stemmer.

Fylkestinget: Bildet er fra et tidligere fylkesting. Foto: Framtid i nord  Foto: Isabel Mortensen

nyheter

«Troms og Finnmark fylkeskommune» er navneforslaget fylkestinget i Troms tar med seg til møte med fylkestinget i Finnmark 31. oktober. Det skriver Troms fylkesting på sine nettsider.

Navneforslaget ble vedtatt med fem stemmer mot.

De andre navnene som ble foreslått av fylkestinget er:

  • Finnmark og Troms fylkeskommune
  • Finnmarken fylkeskommune
  • Finnmark fylkeskommune
  • Finnmark
  • Nord-Norge
  • Nord
Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter