Utforkjøring på Håkøya

Nødetatene rykket ut til en kvinne som hadde kjørt utfor veien på Håkøya.
nyheter

Det melder politiet på Twitter.

Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt utfor veien omtrent 100 meter fra brua på Håkøya.

- Det var en lege på stedet og fikk sjekket damen som heldigvis var uskadet, forteller operasjonskeder Morten Augensen i politiet.

Det var kun kvinnen i bilen. Hun var uskadd etter uhellet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter