Traktor kjørte ned lyktestolpe

En traktor har kjørt ned en lyktestolpe på Kvaløya i forbindelse med snørydding.
nyheter

Kollisjonen med lyktestolpen fant sted på Storelva, rundt 200 meter på sørsiden av elva. Det opplyser politiets operasjonsleder, Kåre Munkvold til iTromsø. Det er ingen personskader.

- Under arbeid med traktor har en lyktestolpe blitt kjørt ned. Lyktestolpen ligger på bakken, forteller Munkvold.

- Politiet er på stedet for å sikre stolpen og varsle aktuelle instanser, forteller han videre.

Traktoren som skal ha kjørt ned stolpen befant seg ikke på stedet.

- Det kan være at traktorfører ikke har fått med seg at stolpen er kjørt ned. Vi vil følge det opp, og få en forklaring fra fører hvorvidt han har fått med seg at han har kjørt ned stolpen, sier operasjonslederen.

Han sier det i utgangspunktet ikke vil få noen konsekvenser for føreren.

- Nei, i førsteomgang skal vi bare prate med han.

Selv om lyktestolpen er kjørt rett ned og ligger på bakken, vil det, ifølge Munkvold, likevel ikke føre til problemer med trafikkavviklingen.

Må kutte strømmen

Politiet skriver på sin twitterkonto at det stikker ledninger opp på stedet. De er i samtaler med Troms Kraft om å få kuttet strømmen ti lyktestolpen. Om det vil føre til at noen i området mister strømmen, har han ikke oversikt over.

- Det vet vi ikke enda. Det kommer an på hvor nært inntil stolpen de klarer å kutte strømmen. Om det kuttes, så vil jeg tro at de klarer å isolere stolpen, sier Munkvold.

- Elektriker er på stedet og sikrer ledninger fra masten, oppdaterer politiet på Twitter klokken 13:20.

Har du bilder? Send til nyheter@itromso.no

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter