Snøkaos i Tromsø

Politiet advarer bilister: – Det er fortsatt krevende kjøreforhold

Politiet har blitt nedringt hele mandagen etter det store snøfallet. Nå oppfordrer de byens bilister til å kjøre etter forholdene.

Front mot front mandag ettermiddag mellom personbil og brøytebil i Skulsfjord.  Foto: Sune Hansen

nyheter

Mye snø og glatte veier har bydd på en meget utfordrende dag for bilister i Tromsø.

Det hele startet med at syv kjøretøy var involvert i et trafikkuhell i Langnesbakken mandag morgen. Like etter sperret tre vogntog Tverrforbindelsen da de ble stående fast i bakken, og en bil kjørte utfor i Lavangsdalen og sperret et kjørefelt på E8.

Vogntog og busser

Rutebusser var opp mot én time forsinket på enkelte ruter og en skolebuss kjørte seg fast i Ørneveien.

Flere vogntog og trailere skal også ha blitt stående fast ved Skattøra i løpet av dagen, og det var lange køer i Breivika allerede klokka 14.00.

Stillestående: Trafikken i Breivika er mer eller mindre stillestående rundt klokka 14.30 mandag.  Foto: Ronald Johansen

 

Store problemer på flyplassen

Avganger fra Tromsø Lufthavn Langnes har vært forsinket siden tidlig mandag morgen, og nå er flere avganger også kansellert.

Kolliderte med brøytebil

I 14.00-tiden kom meldingen om at en personbil med en kvinnelig turist i hadde havnet i en front-mot-front ulykke med en brøytebil i Skulsfjord, men sjåføren slapp fra ulykken med en sjekk på legevakta.

- I løpet av dagen har vi hatt utallige meldinger om problemer i trafikken. Ingen alvorlige trafikkuhell. Det er fortsatt krevende kjøreforhold, skriver politiet på Twitter mandag ettermiddag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter