Berget turist ned fra Fløya

Folkehjelpa var onsdag ettermiddag nødt til å bistå en turist som hadde gått seg fast i snøen nedenfor Fløya.
nyheter

- Det var en tysk mannlig turist som hadde kommet ut for mer snø enn han hadde forventet seg. Så kom mørket og vi fikk sendt inn Norsk Folkehjelp for å bistå ham, forteller operasjonsleder ved Tromsø-politiet, Kåre Munkvold.

Folkehjelpas mannskaper gikk inn til mannen på truger, og hadde også med seg slike til ham.

Han hadde gått seg fast cirka 800 meter fra Fjellstua.

- Deretter ble han tatt med ned til Fjellheisen og fikk komme seg ned. Han var ikke skadet eller noe, så alt gikk bra til slutt, sier Munkvold.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter