Kommunen ber om måke-hjelp fra byens innbyggere

I forbindelse med morgendagens uhyggelige værvarsel, ber kommunen om hjelp.

Illustrasjonsbilde fra i fjor vinter  Foto: Ronald Johansen / iTromsø Itromsø

nyheter

Torsdag skal det bli mildt og vindfullt i Tromsø, og på sin Facebook-side ber kommunen om hjelp fra byens innbyggere onsdag ettermiddag.

- Med OBS-varsel og mildvær på vei i morgen, trenger vi hjelp fra deg. Overvannssystemene i sentrum er gjort tilgjengelige, men det er mange tusen sluker som skal ta unna alt vannet. Vi rekker ikke over alle, skriver de og fortsetter:

- Dersom du vet om en sluk i ditt nabolag, er det til stor hjelp om du kan måke den frem, så smeltevannet får fritt løp - dit det skal.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter