Vått og grått de kommende dagene

Vi får alle typer nedbør frem mot helga, forteller meteorologen.

  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

nyheter

– I dag vil et lavtrykk gi vind med skiftende retning, og opp mot liten kuling i styrke, sier vakthavende meteorolog Ola Mellem.

Ellers byr dagen på et værmønster som vil gjenta seg frem til og med torsdag.

– Det blir regn og sludd langs kysten i Tromsø, og snøbyger i indre og høyere strøk. Det blir med andre ord alle typer nedbør de kommende dagene, opplyser meteorologen.

Tirsdag og onsdag blir det riktig nok korte periode med oppholsdsvær på dagtid. På kveldstid kommer nedbøren samtidig som vinden øker.

Onsdag blir det hovedsaklig oppholdsvær på dagtid, med nedbør på kvelden.

– Det kommer inn et nytt lavtrykk på torsdag, så selv om det kan bli oppholdsvær på starten av torsdag, vil lavtrykket føre med seg mere nedbør utover kvelden.

Temperaturene vil ligge på to-tre plussgrader, som kan synke litt på kveldstid. Onsdag stiger temperaturen til tre-fire grader.

– Det blir mildt, men ikke noe særlig til vær, avslutter meteorologen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter