Sentrumskryss stenges: Slik berøres kollektivtrafikken

Omkjøringen gjelder fram til klokken 16.00 onsdag.
nyheter

Troms fylkestrafikk opplyser på Facebook at krysset Storgata-kirkegata stenges onsdag. Dette medfører omkjøringer for enkelte bussruter:

  • Linje 42 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og fortsetter i Langnestunnelen til Giæverbukta. Stoppene Fiskegata og Polaria betjenes ikke på tur til Kvaløya.
  • Linje 37 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og kommer ut ved Polaria for så å kjøre videre i normal trasè. Stoppene Peder Hansensgt. og Polaria betjenes ikke. Nytt midlertidig stopp ved fylkesbygget på Strandveien.
  • Linje 33 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og kommer ut ved Polaria for så å kjøre videre i normal trasè. Stoppene Fiskegata og Polaria betjenes ikke. Nytt midlertidig stopp ved fylkesbygget på Strandvegen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter