Charles stakk av med seieren i farsdagskonkurransen

Charles Aune–Lundberg får tilbringe farsdagen på en litt spesiell måte i år.

FULL KONTROLL: Det var sønnen Konrad Aune-Lundberg (10, til høyre) som visste svaret i farsdagskonkurransen. Nå skal han sammen med pappa Charles, Ellinor (3) og Linda Aune-Lundberg dra på farsdagsfrokost på The Edge. Foto: Privat 

nyheter

Han vant vår farsdagskonkurranse og får ta med hele familien på farsdagsfrokost på The Edge.

– Jeg ble veldig overrasket over å bli trukket ut. Det er jo ikke hver dag man blir det i slike konkurranser, så det var hyggelig, sier Aune-Lundberg.

Familietid og oppmerksomhet

Aune-Lundberg skal ta med seg kona Linda og barna Ellinor (3) og Konrad (10) på farsdagsfrokost.

– For meg betyr farsdagen familietid og oppmerksomhet fra barna. De lager vanligvis frokost til meg, også drikker vi litt kaffe før vi drar ut på formiddagen og gjør noe hyggelig sammen i ute i naturen.

Nå kan barna overlate frokostlagingen til noen andre for dagen.

– Det bli veldig godt å kunne gjøre noe annerledes i en ellers stresset hverdag. Barna liker slike feiringer, da blir det hyggelig for meg uansett, sier Aune-Lundberg.

Blodfan av Donald Duck

For å vinne konkurransen måtte man svare på et enkelt spørsmål: Hva heter faren til Donald Duck?

Det riktige svaret var Didrik Duck. Det var det over 150 deltakere som visste.

– Jeg har en sønn som er utrolig glad i Donald Duck. Han leser så mange Donald-blader at det hadde han full kontroll på.

– Det er Konrad sin fortjeneste at vi kommer oss på denne frokosten, sier Aune-Lundberg.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter