Kvinne i 20-årene satt i arrest etter nasking

Hendelsen skjedde ved en forretning langs Stakkevollveien tirsdag formiddag.
nyheter

Tyveriet ble oppdaget av en vekter som tilkalte politiet, og kvinnen er anmeldt for dette forholdet.

Andre kriminelle forhold gjorde at kvinnen også ble tatt med til politistasjonen og satt i arrest.

- Det er ikke snakk om store verdier, men andre kriminelle forhold som kommer i tillegg som medførte arresten, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen, som ikke ønsket å gå inn på hvilke andre forhold det var snakk om i denne sammenhengen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter