Her blir det omkjøring det neste halvåret

Grunnet arbeid med å bygge ny adkomst til havne- og industriområdet, vil deler av Stakkevollveien stenges.

OMKJØRING: Markert i gult ser du omkjøringen du må benytte i tiden fremover. Foto: Statens vegvesen  Foto: Statens vegvesen

nyheter

Det er fra krysset til Gimle og noen hundre meter nordover som det neste halve året vil holdes avstengt. Bilister må fra onsdag ettermiddag – 22. november – bruke en midlertidig vei på nedsiden av Stakkevollveien. Det opplyser Statens vegvesen i ei pressemelding. Omkjøringen vil vedvare i et halvt år.

Fotgjengere og syklister kan fortsatt bruke den gamle veien, opplyser veivesenet.

Årsaken til stengingen er ny adkomst til havne- og industriområdet i Breivika, som vil ha avkjøring i ei femarmet rundkjøring ved krysset til Gimleveien. I tillegg skal veien mellom rundkjøringen nedenfor UNN og Gimle utvides til firefelts vei. Et av feltene vil være kun for busser.

På strekningen vil det også komme sykkelvei med fortau – dermed får fotgjengere og syklister hvert sitt felt. Det vil også bli satt opp støyskjerm og nye veilys.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter