Rykket ut i morgentimene - men da de kom fram kunne de bare snu

Brannalarmen som gikk på Tomasjord mandag morgen viste seg å være falsk alarm.
nyheter

Klokken 04.32 mandag morgen meldte politiet i sin logg på Twitter at det hadde gått en brannalarm, og at nødetatene var på vei til Tomasjordveien.

Et minutt etterpå kunne de melde at de var på plass på stedet, der alarmen gikk.

Det var derimot ingen tegn på brann.

04.49 meldte politiet på Twitter: «falsk alarm, nødetatene forlater».

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter