Skal ha kjørt bil da han var ruset på amfetamin

Nå må 46-åringen møte i retten.
nyheter

I mars 2017 skal mannen ha kjørt en personbil på Stakkevollveien til tross for at han var påvirket av narkotika. Analyse av blodprøven, som ble tatt cirka en time etter kjøringen, viste at mannen hadde amfetamin i blodet.

Rusen mannen var påvirket av, skal tilsvare en promille høyere enn 0,5.

I tillegg til ruskjøring, er mannen tiltalt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort ved to anledninger.

Saken skal opp i Nord-Troms tingrett i april 2018.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter