Takplater har løsnet fra bygg på Strandvegen

Ingen er skadet, ifølge politiet.

Her har brannvesenet sikret bygget.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Rundt klokken ni torsdag kveld fikk politiet melding om takplater som løsnet fra Coop Obs-bygget på Strandvegen.

- Det var en tilfeldig forbipasserende som ringte inn og fortalte om det. Det er tre takplater som skal ha løsnet, men ingen ble skadet, sier operasjonsleder Eirik Kileng.

Politiet har vært i kontakt med brannvesenet som nå tar seg av saken.

Tre takplater har løsnet fra Coop Obs-bygget.  

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter